Våra bruks- och lydnadsresultat är än så länge inte så många, och det beror tyvärr till största delen på mattes totalt urusla tävlingsnerver... Men något lite har vi alla fall åstadkommit hittills!

Spår

Meile är faktiskt ganska duktig på spår, går oftast med nosen i spårkärnan, och har flera gånger visat att han inte har några som helst problem med att följa spår som är upp till 1200 meter långa och 2-3 timmar gamla.

 

Klass Klubb Datum Special Lydnad Totalpoäng Resultat
Appell Värmdö BK 2001-06-13 46p 188,75p 234,75p Uppflyttad
             
             

 

Sök

Sök är något som vi tränat ett tag, men nu har lagt på is. Meile är dock riktigt hyfsad för att vara pinscher, under förutsättning att vädret är bra... Hans enda kvarvarande riktiga svårigheter är att han ibland inte tar den fasta rullen ordentligt, och att han ibland inte går ut med riktig fart.

 

Agility

Agility är något som Meile tycker är väldigt roligt, och han har faktiskt blivit riktigt duktig. Det är i första hand min handling som brister, när det brister. Planer att starta i agility har hela tiden funnits, men annat har hela tiden kommit emellan. Vi får se om tid & ork räcker till.