2008-07-11

Resultat från World Dog Show, Mälarpinschern, och SSPK Circuit Show för Kenzo & Freja!

2008-06-25

Kenzo är ögonlyst med resultatet ua (utan anmärkning), samt är omröntgad med HD-resultat grad C på höfterna. Freja är röntgad med HD-resultat grad B (ua) på höfterna. Modern till Meiles tredje kull (Frozzie's C-kull) - Xitamiz Prizma - har blivit Svensk Viltspårchampion.

2008-05-29

Resultat från SKK Hässleholm, SSPK Veberöd, SSPK Österbybruk, och SKK Österbybruk. Länk till Enyas kullbror Fargo.

2008-04-30

Uppdaterat nyhetssidan med Enyas första utställning, samt med viltspårs- och korningsresultat för Xitamiz Prizma, som ju är mor till Meiles tredje kull - kennel Frozzie's C-kull.

2008-04-20

Resultat från SKK Nat i Rocklunda, Västerås.

2008-04-16

Lagt in Geres fotoalbum. Lagt in text och bilder om Enya och Enyas historia. Uppdaterat Meiles showresultat. Lagt in bilder och information om Meiles kull hos Frozzie's kennel - alla valparna i C-kullen samt modertiken Prizma har fått egna sidor med bilder. Lagt in text och bilder om Kenzo och Kenzos historia samt uppdaterat hans showresultat. Lagt in text och bilder om Arwen och Arwens historia samt uppdaterat hennes showresultat. Lagt in text och bilder om Freja och Frejas historia samt uppdaterat hennes showresultat. Lagt in en bild och lite text om Alfie. Uppdaterat både MH-profilen på rottweiler och MH-profilen på pinscher med statistik fram till 080301. Uppdaterat och lagt till länkar till hundfolk, rottweilerlänkar, och pinscherlänkar.

2008-02-28

Ordentlig genomgång av sidan med flera nya bilder, flera nya länkar, ändring av texter, m.m...Uppdaterat information på nästan varje enskild sida - blir för mycket att rada upp här - kika runt så får du se! :-)

2008-01-20

Fullständig renovering av sidan - omstrukturering, korrigering av texter, uppgifter, och länkar.

2006-11-21

Fixat till lite fotoalbum som hade blivit lite fel. Lagt in fler bilder på valparna Tindra (Shalimar), Alfie (Ysatis), och Freja (Yvresse).

2006-10-29

Lagt in lite information om mig själv, lite fakta, och om C. Uppdaterat en massa gamla hyperlänkar i olika texter, samt lagt in fräscha nya MH-diagram från 2006 på sidorna om rottweilerns mentalitet och pinscherns mentalitet, och uppdaterat texterna även där.

2006-10-24

Lagt in lite bilder från valparnas nya hem från Zally (Samsara), Alfie (Ysatis) och Melvin (Kenzo).

2006-10-06

Fixat till layouten på gästboken, samt uppdaterat en herrans massa länkar, både till hundfolk, annat folk, rottweilerlänkar, pinscherlänkar, prov- och tävlingslänkar, allmänna hundlänkar, blandade länkar, och gröna länkar. Tog lite tid... :-P

2006-10-04

Har gjort en hel del på hemsidan under de senaste två månaderna, trots lite strul med verktyget. Det mesta nya handlar naturligtvis om Meiles och Arwens valpar, som föddes 2:a augusti. Jag har lagt in en hel del bilder på dem - från födsel ända till leverans. Jag har även uppdaterat informationen om Pippi med text & bilder - nu är det bara fotoalbumet som ska fyllas på där. Arwens information är också uppdaterad med fakta i form av stamtavla, MH-resultat, utställningsresultat, och så valpkullen förstås. På hennes sidor saknas det nu bara lite allmän text, och så fotoalbumet. Kommer snart. Har även gjort lite små ändringar bland de olika länksidorna, och så har jag tagit bort dagbokssidorna och istället kopplat dem till min blogg på blogspot.

2005-08-04

Har tagit tag i min gamla hemsida igen efter att den har legat i träda i nästan 1½ år. Det har varit en händelserik period, och en del av det som hänt kommer att återspeglas här - annat inte. Men ny layout, lite uppdatering av länkar, en rejäl uppdatering av min dagbok, och lite annat smått och gott har fixats till. Ska nu försöka få tid till att jobba lite mer på Pippis och Arwens presentationer. Ska också försöka ta mig tid att ladda ner lite fler foton. Får se hur långt ambitionen räcker. 

2004-05-10

Pippi har fått en ny sida med bilder ifrån BeRädd På -04, och en sida med bruksprovsresultat! Hennes utställningsresultat är också uppdaterade, liksom sidan med länkar till hundfolk. Uppdateringar av dagboken samt av Pippis fotoalbum kommer förhoppningsvis inom snar framtid...liksom en introduktion av lilla Arwen!!!

2004-03-11

Uppdaterat dagboken...

2004-02-22

Uppdaterat sidan med lite nya bilder, bl.a. på Pippis dotter Faunus Caya, och på Meiles båda döttrar Stallvaktens Breeze-of-Belize och Stallvaktens Bella-Blanty.

2004-02-17

Har fortfarande inte uppdaterat sidan med alla fina bilder som jag har fått, men det kommer, jag lovar. Har däremot rensat ut vintern helt och hållet, för nu vill vi ha vår!!! Jo, dagboken är förresten lite uppdaterad också...

2004-01-11

Har ännu inte orkat uppdatera allt jag borde ha uppdaterat, men har i alla fall rensat ut julen! Nu är det bara lite mer "allmän vinter-design" på sidan.

2003-12-20

Har massor av uppdateringar att göra, men började med att ge hela sidan en mer julaktig stämning!

2003-11-25

Massa små uppdateringar och rättelser här och där. Och så nya dagar i dagboken, förstås!

2003-11-19

Massor med nya små-uppdateringar, nya bilder lite här och var, lite nya länkar här och var, och naturligtvis massor i dagboken. Man får helt enkelt klicka runt lite och leta upp allt...

2003-10-20

Ny gästbok, eftersom den gamla blev betaltjänst. Lite nya roliga pop-up-frågor. Lite bilder på Meiles döttrar Busy-Bee och Bella-Blanty.

2003-09-29

Meile har blivit Internationell och Nordisk Champion i och med utställningen på Åland i helgen! Mer om det står det i dagboken, som uppdaterats med flera dagar. Lite bilder har också kommit upp på mig och Meile i agilitytagen, samt på Pippi som tjänstehund. Dessutom har vi fått en ny award, tack för den Anna & Yaxo!!!

2003-09-05

Pippi har fått lite egna sidor, som förhoppningsvis kommer att fyllas på efter hand!!! Meiles valpars sidor har också uppdaterats med lite fler bilder och resultat ifrån Stallvaktens kennel!!!

2003-09-04

Uppdaterat dagboken med ett par nya dagar. Ändrat hela web-sidans layout till en mer höst-aktig stil... Trots allt är ju ändå september första höstmånaden...

2003-08-28

Massvis med uppdateringar! Orkar inte räkna upp allt... Jo, förresten, Meile har ju blivit Norsk Champion, och så har ju Pippi flyttat in på obestämd tid!

2003-05-23

Uppdaterat många dagar i dagboken! Jag har skrivit i dagboken nästan varje dag, men av någon anledning inte laddat upp uppdateringarna förrän idag...

Har ocksålagt in en massa fåniga bok- och filmtips under "tycke och smak", men det blev inte klart, så det får jag fortsätta med senare.

Har lagt in en massa nya trevliga pinscherlänkar också, samt uppdaterat lite nya banners på gamla länkar.

Jag har en massa andra länkar som jag måste uppdatera också, både rottweilerlänkar och länkar till hundfolk, så det måste jag göra vid nästa uppdatering...

2003-05-05

Uppdaterat dagboken, samt lite under "tycke & smak", och lite andra små ändringar här och var...

2003-05-03

Uppdaterat dagboken med flera dagar.

2003-04-22

Fick sprudlande vårkänslor och uppdaterade hela hemsidans utseende till en betydligt mer vår-lik design än den hade innan! Hoppas bara att fonten/typsnittet som jag använt fungerar för de flesta, så att det inte blir något annat konstigt...  Och så har jag uppdaterat dagboken med flera dagar, samt Meiles utställningsresultat från påskhelgen.

2003-04-19

Uppdaterat dagboken med flera dagar, samt "Blandade länkar" med den eminenta länken "Hockeyfrossa". Ta en titt och låt dig förfasas!

2003-04-16

Har lagt till en väldig massa nya sidor, varav de flesta dessvärre är tomma för tillfället. Tanken är dock att de ska fyllas efterhand, allteftersom jag har tid, lust, och ork.

Dagboken uppdaterad.