Arwen, Meile, och min mor.En frisk pinscher blir c:a 12-15 år gammal, och i vissa fall äldre ändå. För att livet tillsammans med en pinscherkompis ska bli så bra som möjligt är därför valpköpet ett åtagande som ska göras med eftertanke...

 

Känner du/ni att en pinscher är rätt hund för dig/er, och att tiden är den rätta, så är du/ni mer än välkommen att kontakta oss. Det går självklart bra att ta kontakt antingen via mail eller telefon, och vi vill gärna att vi dessutom träffas personligen innan du/ni bestämmer dig/er för att köpa en valp ifrån oss. Vi använder oss inte av någon kölista, utan det är ditt/ert intresse och engagemang som betyder mest för oss.

Vi följer självklart Svenska Kennelklubbens regler vid valpköp, vilket innebär att våra valpar alltid är:

När du/ni hämtar din/er valp så medföljer alltid:

Kenzo på MH - utmanar spökena.Det absolut viktigaste för oss är naturligtvis att du/ni ger valpen ett gott hem med mycket kärlek och omtanke, men för att ert gemensamma liv tillsammans ska bli så bra som möjligt - samt för att vi kontinuerligt ska kunna utvärdera vårt avelsarbete såväl mentalt som exteriört - så vill vi också gärna att du/ni:

Därutöver blir vi förstås glada om du/ni dessutom vill hålla en kontinuerlig kontakt med oss även fortsättningsvis efter leveransen - små bilder och berättelser om hur det går för valpen är alltid högt uppskattade!

Hela Asynjans 1:a kull vid mentalbeskrivningen.